Kosmetologipalvelut

Mitä tuotteita käytämme?

 
icon - /uploads/s/9/j/d/9jdkksfwejfd/img/full_eioDhPvs.png
 

Mitä tarjoamme asiakkaille?

Turvallisuus ja laatu

Ainutlaatuiset menetelmät

 

Palvelut & Hinnasto

 

PRX-T33 Hoito

Biorevitalisaation vallankumous
Uuden sukupolven ”Art of Anti-Aging”, joka antaa tehokasta ja tulosorientoitunutta anti-age-hoitoa ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Neulaton ja kivuton. PRX-T33:n uniikki, kansanvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. Sen teho perustuu trikloorietikkahapon korkeaan pitoisuuden ja vetyperoksidin ainutlaatuiseen yhdistelmään aiheuttamatta ikäviä sivuvaikutuksia ihossa. Hoito ei herkistä ihoa auringonvalolle, jonka vuoksi hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden. EI TOIPUMISAIKAA! Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä että pitkäkestoisesti vaikuttavia. Sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille jokaisena vuodenaikana.
Mitä PRX-T33 hoidetaan:
- Arvet, aknearvet, raskausarvet
- Laajentuneet ihonhuokoset
- Ikääntyminen
- Kasvojen, kaulan ja dekolteen ihon biorevitalisaatio
- Ihon veltostuminen
- Pigmenttimuutokset
- Ihon kiinteyttäminen
- Ihon kuivuuminen.

Hinnasto:
Kasvot 145€
-seuraavat 2-6 hoitosarjakertaa 120€
Kasvot, kaula ja dekoltee 209€
- seuraavat 2-6 hoitosarjakertaa 180€

ennen hoitoa, hoidon jälkeen

Kasvohoito

Kasvohoito 65€ / 60min
Peruskasvohoitoon sisältyy:
Esitietolomake
Kaksoispuhdistus
Perusteellinen facemapping ihoanalyysi
Kuorinta
Tehoaineet
Hoitava naamio
Loppuvoiteet
Kotihoito resepti ja ohjeet

Mahdolliset erikoiskäsittelyt

Epäpuhtauksien poisto mekaaninen
20 min / 20€
Epäpuhtauksien poisto (ultraääni)
15min / 15€
Timanttihionta
15min / 15€
Tehoaineiden imeytys hoito (erinomainen timanttihonnan/tehokuorinnan jälkeen)
15min / 15€
Silmänympärysihon täsmähoito
15min / 15€
Klassinen niska/hartia/kasvo -hieronta
15min / 15€


Nuorten Ihonpuhdistus alle 15-vuotiaille 75min / 70e

- Esitietolomake
- Puhdistus
- Ihoanalyysi
- Kuorinta
- Mekaaninen- sekä ultraäänipuhdistus
- Tehoaineet
- Hoitava naamio
- Loppuvoiteet
- Kotihoito-ohjeet

Anti-Age kasvohoito 90min / 110€

- Esitietolomake
- Puhdistus
- Ihoanalyysi
- Kuorinnat (timanttihionta/ happokuorinta/tehokuorinta)
- Rentouttava hieronta (kasvot, kaula, decolte, hartiat)
- Kiinteyttävät tehoaineet ja naamio
- Kotihoito-ohjeet
Kemiallinen kuorinta

Kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen esteettinen toimenpide, joka kiinteyttää, tasoittaa ja kirkastaa ihon pintaa sekä parantaa erilaisia iho-ongelmia. Kemiallisessa kuorinnassa ihoon aiheutetaan hallittu ihovaurio, jonka parantuessa ihon ylin kerros uusiutuu. Kuorinnan jälkeen iho on aiempaa tasaisempi ja napakampi. Juonteet madaltuvat ja värivauriot vaalenevat hieman. Sarjahoidossa kemiallinen kuorinta lisää myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Iho kiinteytyy ja muuttuu aiempaa kimmoisammaksi.
1h / 80,-

Kontraindikaatiot:

Kontraindikaatiot:
- Auringon polttama iho
- aktiivinen virus- bakteeri- tai sieniinfektio
- sidekudossairaudet
- Avohaavat hoidettavalla alueella
- Raskaus ja imetys
- Aspiriiniallergia
- Tulehtunut akne
- Ruacuttan viimeisen 6-12kk aikana
Ennen kemiallista kuorintaa on hyvää tietää:
-Medik8 happo-hoidot saattavat aktivoida huuliherpeksen. Jos sinulla on taipumusta herpekseen, suosittelemme aloittamaan estolääkityksen kolme päivää ennen hoitoasi. -Suosittelemme aloittamaan tehokkaiden C- ja A-vitamiini seerumien käytön 2 viikkoa ennen hoitoa ja jatkamaan vähintään 3 kuukautta hoidon jälkeen, jotta saisit kaiken tehon irti ihollesi hoidosta. Meidän valikoimastamme löytyy nämä tehokkaat Medik8 seerumit. -Jos iho on palanut auringossa pitää odottaa, että iho on täysin parantunut ja uudistunut palamisesta. Ihoa ei saa myöskään hapottaa jos se punoittaa auringosta. Auringonottoa tulee välttää 72h ennen kemiallista kuorintaa. Iho saattaa hilseillä, punoittaa ja kuoriutua hoidon jälkeen joten emme suosittele hoitoa ennen tärkeää menoa/tilaisuutta. -Tupakointi voi hidastaa paranemisprosessia.
Rewind
Ikääntyvä iho, aurinkovauriot, rypyt ja juonteet. Auttaa lisäämään kollageenin tuotantoa, tasoittaa ihon rakennetta, madaltaa ryppyja ja juonteita, täyteläistää ihon pintaa.
Even
Pigmentaatio, maksaläiskät, tulehduksen jälkeinen hyperpigmentaatio. Auttaa minimoimaan melaniinintuotantoa, vaalentaa pigmentaatiota, estää uuden pigmentin muodostumista.
Clarity
Epäpuhdas-, tukkeutunut iho, laajentuneet huokoset. Avaa huokosia, minimoi epäpuhtauksia, auttaa normaalisoimaan solukiertoa, edistää tervettä ihoa.
Universal AHA
Sopii kaikille. Myös asiakkaille jotka eivät ole aijemmin käyttäneet peelingeja, niille jotka haluavat ylläpitää ihon hehkua peelingsarjan jälkeen, samealle ja väsyneelle iholle. Kirkastaa, tasoittaa, tasapainottaa ja elvyttää ihoa.

Kasvohoito miehelle 1,5h / 100€


- alkupuhdistus
- ihoanalyysi
- kuorinnat/ timanttihionta
- mekaaninen ihonpuhdistus
- kasvot/hartiat/ decolte-hieronta
- naamio
- tehoaineet ja loppuvoiteet
- kotihoito suositukset 
 

MIKRONEULAUS

 
 
Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla mikrokanavia epidermikseen ja dermikseen. Näiden mikrokanavien kautta saadaan BTB13 -yhdisteen suora vaikutus epidermiksen alapuolella sijaitsevaan dermikseen asti. Tämä tehostaa hoitovaikutuksia moninkertaisesti, sillä juuri dermiksessä muodostuu ihon kollageeni ja elastiinisäikeet.
Mesoterapiassa imeytetään BTB13-seerumia mikrokanavien kautta syvemmälle ihoon, suoraan epidermiksestä dermikseen asti. Näin ihoon saadaan suoria täyteläistäviä vaikutuksia hyaluronihaposta. Lisäksi BTB13 monikertaistaa oman soluaktivoinnin kautta mikroneulauksen vaikutusta. BTB13 Mikroneulausseerumit tuovat myös rakennusaineita ihoon ja mm. kollageenituotantoa aktivoivaa C-vitamiinia.
Neulauksessa aiheutuvat mikrovauriot edistävät myös ihon omia paranemismekanismeja. Tämä menettely parantaa ihon tekstuuria, sävyjä ja ulkonäköä, vähentää arpeutumista ja madaltaa juonteiden syvyyttä.
Elimistön kollageenituotanto alkaa vähentyä jo noin 30 vuoden iässä. BTB13 ja Micro-Mesoterapia kannattaa käynnistää ajoissa vahvistamaan ihon rakennetta. Se on ratkaisu paitsi jo ikääntyneen ihon hoitoon myös keino ehkäistä ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.
 
Mikroneulauksella voidaan hoitaa:
- Juonteet ja rypyt, erinomainen huulten ja silmänympärysrypyille
- Löystynyt iho
- Ihon sävy ja rakenne
- Suurentuneet ihohuokoset, epäpuhdas iho
- Maksaläiskät ja muut pigmenttimuutokset
- Auringon aiheuttamat ihovauriot
- Akne-arvet
- Post-operatiiviset arvet
- Ihon tummentumat ja pigmenttikato
- Raskausarvet
- Hiustenlähtö ja päänahan ongelmat
 
Mikroneulauksella on selkeästi vähemmän sivuvaikutuksia ja lyhyempi toipumisaika verrattuna muun muassa laseriin tai vahvoihin happo- tai fenolikuorintoihin. BTB13-Micro-Mesotearpiassa aiheutetaan ihoon pienen pieniä mikrokanavia erittäin hienoilla titanium-neuloilla. Nämä pienet kanavat sulkeutuvat noin tunnin sisällä. Tämä vähentää paranemisaikaa, infektioriskiä ja tekee mikroneulauksesta turvallisemman käyttää.
BTB13-Micro-Mesotearpiassa mesoterapiaa varten ei tarvitse tehdä erillistä neulausta, sillä mesotearpiassa käytetään hyväksi neulauksessa tehtyjä kanavia, joita myöten BTB13 seerumi imeytetään syvemmälle ihoon.
Kun iholle aiheutetaan mikroneulauksessa minimaalisia mikrovaurioita, iho oma kudoksia korjaava vaikutus käynnistyy ja iho alkaa tuottamaan kollageenia. Uuden terveen kudoksen rakentuminen käynnistyy ja ihossa tyypin I ja III kollageenien suhteellinen osuus muuttuu. Nuoressa terveessä ihossa kollageenin I ja III määrä on tasapainossa. Ikääntyvässä ihossa ja arvissa on kollageeni III:n määrä lisääntynyt. Mikroneulaus nostaa ihossa tyypin I kollageenin suhteellista määrä ja vähentää tyypin III määrää.
 

Hinnasto

 
- Kasvot ja kaula 150
- Sarjahoito 405 (135/ krt)
- Kasvot-kaula-Décolleté 190
- Sarjahoto 540 (175/krt)

Hoitoaika: 50-60 min